Frida Andersson

Syster

Publicerad 2012-04-23 21:48:31 i Allmänt,

Jag är så otroligt glad att jag har mina syskon som lyssnar och ger mig råd när jag behöver det som mest! Med er skäms jag inte för vad jag behöver säga! Systrar för evigt!

Thess sa många smarta ord idag när tankarna snurrade som mest! Nu har jag bestämt mig och jag ska gå in helhjärtat och låta de som kommer hända, hända! Slutat fundera mer och bara köra! Tack älskade syster! <3

Over and out F

London

Publicerad 2012-04-22 05:51:46 i Allmänt,

Sitter nu på tåget mot stansted flygplats för att sätta oss på flyget hem mot Sverige!
Resan har har varit underbar och vi har fått se så sjukt mycket men de finns så sjukt mkt kvar som jag skulle vilja se! London är fööööör stort så jag hoppas att jag åker hit fler gånger :)

Bästis skickade och skrev att det var mat på östrastorgatan i eftermiddag/kväll undra vad det blir för gott :)

Ska försöka blunda de sista 40 min på tåget för har endast sovit 2 timmar inatt!
Ses i Sverige!

Helg

Publicerad 2012-04-15 11:05:51 i Allmänt,

Snart är jobbhelgen över och då är det en veckas ledighet och London som gäller! Fucking Awesome!

Helgen på jobbet har varit bland dom bästa på länge. Har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjort denna helgen! Första gången sen jag vet inte när var jag bara hemma en lördagkväll igår! Somnade i mamma och pappas säng efter en film och kände mig som 10 när mamma kom hem och väckte mig så jag kunde krypa ner ordentligt i min egen säng! Utvilad och på bra humör ska jag jobba mina sista 10 timmar innan jag måste börja packa för London för i mon ska jag förhoppningsvis vara barnvakt åt lilla maja och på tisdag är det utbildning som gäller!!
Ska vila ögonen lite innan det är dax att åter gå till arbetet!

Over and out F

:)

Publicerad 2012-04-14 11:02:23 i Allmänt,

Tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack Tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack Tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack Tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack!!!!!!!

Over and out F

Träning

Publicerad 2012-04-12 15:21:52 i Allmänt,

Skönt att träna igen! Tränade med Sandra i tisdags och det var ljuvligt att få svettas igen! Skippade träningen i går och idag tränade jag och syster! Jag vet någon som kommer ha träningsverk i magen och armarna i mon! Haha!

Syster bjöd på mat efter träningen, de blev broccoli soppa! Mums!! Körde precis henne till jobbet och måste nu städa mitt rum men jag hoppas på att något annat jätte viktig kommer emellan så jag slipper! Haha.

I mon och hela helgen blir det jobb men sen är jag ledig i 1 heeeeel vecka och den spenderar jag i London! Awesome!!

Over and out F

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela