Frida Andersson

Ångest

Publicerad 2011-12-18 16:01:56 i Allmänt,

Ångest verkar vara min skugga nu på senaste tiden.

Igår spårade allt och det ska inte behöva vara så tycker jag..
Min kropp vänder ut och in på sig
Och vill bara försvinna just nu!
Ångesten kommer allt mer när jag vet vad för val jag står för.

Over and out F

Vänner

Publicerad 2011-12-16 23:03:25 i Allmänt,

Jag har två bästa vänner som bryr sig vad jag än gör! Dom ringer och smsar men bitchen som jag tydligen är vill jag vara själv även om dom vet mitt bästa!

Ikväll gick jag hem för jag inte pallade mer.. Jag ville va för mig själv, även o
jag är full och tank full.. Det är jobbigt men så är väl livet och förmodligen kommer jag inte känna detsamma i mon.


Over and out F

Ibland, ibland inte..

Publicerad 2011-12-16 22:01:41 i Allmänt,

Jag tror inte att jag är den tjejen som lever svensson livet tyvärr!

Jag har så mycket jag måste uppleva och så många krav som inte finns i Sverige.. En dag kommer jag ångra om
jag inte åkte!!

Fredaaag!

Publicerad 2011-12-16 11:41:50 i Allmänt,

Ligger i sängen på jobbet och har rast, underbart att det redan är fredag! Slutar om två timmar och ikväll är det glöggis hos syster som står på schemat.. Fun!

I onsdags var det först julbord med h-gården och det var väl sådär om man får säga så men efter att jag stressat ihjäl mig hem och bytt om till klänning som var klädkoden för julfesten på
Elmia så drog festen igång! Säger som emma det borde varit kul eftersom jag fortfarande var full när alex hämtade mig halv 9 på morgonen! Åter igen fun!

Ska snart bege mig ner och ta en kopp kaffe och cigg innan jag börjar jobba min sista 1 1/2 timme innan två dagar ledighet :)

Over and out F

Måndag

Publicerad 2011-12-12 13:22:09 i Allmänt,

Ska strax göra mig lite lunch innan jag åker och jobbar kväll med min underbara Sükran, hon gör livet mycket lättare när det gäller jobb. Hon ser varje lite sak som något positivt även när det suger som mest! vi hade det stressigt och tjatigt på jobbet i lördags men med henne löser sig allt..

Det är endast 12 dagar kvar till julafton och jag har inte köpt en enda julklapp bra jobbat Frida :) men jag ska ju jobba hela julen så då ser jag ju inte hur missnöjda alla blir ;) haha.

Min kärlek sa något viktigt till mig igår, han frågade varför jag inte använder den starka viljan inom mig och gör något åt det som inte gör mig lycklig längre. Han sa att han ser att något är fel och att jag måste använda viljan inom mig så jag kan börja lägga energi på det som gör mig lycklig och inte det som irriterar mig! Han är smart och underbar min man!

Måndag

Publicerad 2011-12-05 16:58:45 i Allmänt,

Sitter hemma hos min kärlek och tänker på att åka och handla lite saker till tacos som vi ska äta ikväll men jag gör inte mkt mer än att tänker tanken haha. Dagen på jobbet har varit underbar, var på riktigt bra humör redan kl 7 på morgonen men tror det kan vara för det fina vita som ligger på backen. UNDERBART så som jag har längtat.. Ne nu måste jag göra någon nytta! Over and out F

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela