Frida Andersson

Bra

Publicerad 2012-02-28 10:55:49 i Allmänt,

Tur att jag vaknade på rätt sida idag, Sunne hotade mig nämligen igår med att om jag inte vaknar på rätt sida idag kan jag räkna med att vakna på altanen eller golvet i mon! Han försökte få mig
på lite bättre humör efter två dagar i bitterhet! Haha. Men inte konstigt att man blir på dåligt humör när man de finns så barnsliga människor så man får damp typ!

Idag ska syster och jag äntligen träna! Haft en dåligt vecka där de inte blev någon träning alls så de ska bli skönt :)
Men först ska jag jobba färdigt mina två och en halv timme och fika med Emma sen så blir det stenhårt :)

Längtar tills på lördag för då SKA jag verkligen på loppis! Ville det hela förra veckan och helgen men blev inte av så nu jävla på lördag ska jag gå dit om de vore på de viset ;)!

Over and out F

Lost

Publicerad 2012-02-22 23:45:04 i Allmänt,

Känner mig helt vilsen just nu!
Har en dåligt kväll/natt där det finns mycket tankar omkring mig!


Idag umgicks jag en stund med mamma och det var verkligen behövligt! Saknar att åka iväg en lite stund till någon som inte är mina vänner utan bara umgås med mamma och pappa. Mesta tiden de senaste 3 månaderna har jag väl varit hemma ca 1 vecka!
Mamma och jag åkte till Lotta en sväng där det blev fika och påfyllning av Mary kay produkterna, fick ett rött läppglans som jag blev dunder kär i av snälla Lotta! Det hade gått ur sortimentet men hon hade ett kvar som hon så snällt gav till mig!

När jag kom hem hade min kjol till maskeraden kommit och nu är jag helt redo för en kul 20 års fest!

Men nu ska jag försöka släppa dessa idiotiska tankar som snurrar i huvudet och försöka sova!
Over and out F

Vårdcentralen

Publicerad 2012-02-22 10:33:52 i Allmänt,

Sitter på vårdcentralen med min tant! Hon är så trött efter allt fläng här så hon sitter och sover i stolen! Har väntat i 30 min och ska vänta i 30 till, pust och stön! Men känns gött att sitt här och glo
och få betalt medans de andra på jobbet sliter ;)

Ska nog försöka dra mig upp och träna idag även om jag inte känner med helt
pigg så vill jag verkligen!

Ne dax att väcka tanten så vi kan börja ta på oss ytterkläder!

Over and out F

Söndag

Publicerad 2012-02-19 14:13:42 i Allmänt,

Flexade ut idag för känner mig inte helt på banan, Skönt!

Bestämde mig för att gå ner och träffa Sandra lite igår, satt där en stund innan vi åkte ut till Jesper där dom drack lite öl! Trevligt :)!

Ska laga lite mat med mitt hjärta och senare blir det big brother med favoriterna!

Over and out F

!

Publicerad 2012-02-18 21:18:01 i Allmänt,

Jobbat färdigt för idag, nu är det bara i mon och på måndag kvar sen får jag en ledig dag att njuta av innan det är dax att gå på igen! Trivs på jobbet verkligen men gillar inte helgerna! Man blir ju fan deppig av att veta om att man behöver gå upp kl 6 i mon när de flesta kan sova så länge de vill!

Jag förstår och ser med egna ögon vilken falsk jävla människa du är men lik förbannat så bryr jag mig mer och mer hela tiden! Trött blir jag på mig själv!

Tror nog att jag ska dra mig i kragen och gå ner till Sandra och umgås lite men är förbannat trött! Vi får se helt enkelt! Skulle ju va kul att se henne lite :))

Over and out F

..

Publicerad 2012-02-17 19:06:37 i Allmänt,

Försvinn ur mitt liv eller börjar bete dig som en vän även när du är nykter! Fega jävla rövhål!!

Måndag

Publicerad 2012-02-13 12:26:49 i Allmänt,

Sitter ute på min rast med en kopp kaffe i handen. Tog med mig en dyna och en flis å satte mig mot väggen och det är faktiskt riktigt skönt ute! Lite vårkänsla är det!
Det är måndag och min helvetesvecka har startat, 6 dagars vecka och helg känns så där men det är så när man jobbar, men lika glad är jag för det! Ska boka våran resa till London ikväll som älsklingen fick i födelsedags present av mig. Kommer blir underbart!

Ska snart bege mig upp en våning och börjar jobba de sista två timmarna innan Therese och jag ska träna. Vi börjar idag med att inte äta godis eller Annat skit på 4 veckor. Den som bryter det förlorar 500 spänn! De här kommer bli intressant!

Nog av mig, hoppas ni har en underbar måndag och start på veckan!

Over and out F

23 år!

Publicerad 2012-02-13 00:27:54 i Allmänt,

Önskar att jag kunde vrida tillbax klockan några timmar för Gud vad tråkigt det är att sova, det gör de inte lättare att jag är pigg som hell å tröttare blir jag inte även om jag är medveten om att kl ringer om 6 timmar för jobb!

Hjärtat fyllde år idag (igår), fick storstäda hela lägenheten efter festen i går för folk spillde dricka som attan och hans släkt skulle ju komma och fika/fira han så på 3 timmar skulle vi handla äta frukost, städa HELA lägenheten, baka, göra tårta och duscha ( jag göra mig i ordning) 10 min innan släkten kom var vi färdiga! Skillat :) baby fick en resa till London av mig i födelsedagspresent så i mon ska vi boka den! Fy fanken vad jag längtar redan :))

Ne nu ska jag ge de en chans och försöka somna! ha en bra dag alla vänner!

Over and out F

Mys!

Publicerad 2012-02-10 23:22:14 i Allmänt,

Har haft en underbar fredag!
På jobbet fick jag gott med beröm från min tants dotter som var så nöjd med mig som kontaktperson! Ibland är allt slit värt!
Efter jobbet väckte jag min fina syster med lunch, kycklingsallad och lite tjöt sen begav jag mig och min andra syster för att köpa pimpelspö till morgondagens äventyr! Emma mötte upp oss hos älsklingen och vi bjöd grabbarna på 3 rätters middag
Svampsoppa + bröd
Fylld fläskfilé ( soltorkade tomater, championer och fetaost )
God sallad
Kantarell sås
Äcklig potatis gratäng
Frukt doppat i choklad
Det uppskattades iaf för tallrikarna blev rena så det är ju alltid ett plus!
Nu njuter vi av lite slapp i soffan!!

Over and out F


Fredag!

Publicerad 2012-02-10 00:23:33 i Allmänt,

6 timmar kvar tills jag ska vara uppe ur sängen och göra mig redo för jobb innan det blir två dagars ledighet innan helvetes veckan börjar! Tur att denna veckan varit så underbar så jag kan tänka tillax om allt faller :)

Efter många om och men fick jag liv i min kära syster och vi åkte och tränade , halv hjärtat! Men det är okej ibland, vi tog ju oss upp på bandet iaf :)
Tog en dusch och begav mig mot Sandra för en kopp kaffe, cigg och lite tjöt innan jag begav mig till jobbet! Nu ligger jag ner myst i sängen men underbar musik i lurarna och ska sova!

I mon väntas ännu en underbar dag! Sov gott mina vänner.

Over and out F

Detox

Publicerad 2012-02-09 00:38:18 i Allmänt,

Hmm, jag har ett dilemma, den där detoxen gör mig kissenödig och tröstig
samtidigt 24 timmar om dygnet! Jag dricker och springer på toa stup i kvarten känns det som men det är väl
ett täcken på att den hjälper egentligen! Haha.

Ska snart stänga av tvn och telefonen och göra samma sak som mitt hjärta gör just nu, sova!! I mon kanske jag åker på att jobba 12-21.30 men jag hoppas att jag slipper och istället dra mig upp och tränar med syster! Återstå att se!

God natt mina vänner!
Over and out F

Miss

Publicerad 2012-02-08 11:56:07 i Allmänt,

Fuck, snacka om att man blir sur när man planerar att gå upp vid tio för att få ut något av dagen innan man ska börja jobba kl 14, nepp jag vaknar nu!

Det kommet bli en intressant dag på jobbet idag, möte och det är tydligen mycket som ska tas upp! Jaja jag vet en som kommer vara på pissigt humör från kl 14 till i mon bitti!

Nu ska jag dricka min detox och äta lite frukost! Ha en bra dag mina vänner!

Over and out F

Blabla

Publicerad 2012-02-07 20:54:37 i Allmänt,

Haft en bra dag idag, slappade först i sängen sen skippade jag och Thess träningen så gick en 40 min med Ronja i skogen och begav mig sedan för att hämta Thess på jobbet för att åka till stan och prova säng till henne.

Har nu ätit med familjen och städat rum
och garderob, har dock inte ens en halv garderob med kläder kvar men skulle ju börja om och köpa mig lite nytt :)
Nu ska jag umgås med min älskling och bästa syster! <3

Over and out F

Familje geni

Publicerad 2012-02-07 00:07:02 i Allmänt,

Efter ett skönt träningspass med syster och lite fika med båda mina fina syskon begav vi oss mot åsastigen/Frasse för lite sällskaps spel! Familje geni blev det och med hjälp av barn frågor så vann självaste Sunne!

I mon är jag ledig, ska hjälpa farfar att handla sen träna med mellansyster när hon slutar kl 3 och på kvällen ska jag mysa ner mig i badkaret med min andra hälft och bara njuta av en för jävla bra start på veckan! Någonstans mellan planerna under dagen ska jag försöka hitta motivation att städ mitt rum, rensa garderoben och sortera mina flytt saker! Under bara vart den motivation gömmer sig?

Nu dags att sova så jag kan komma upp när klockan ringer i mon!

Over and out F

Hundra år sedan

Publicerad 2012-02-06 12:08:50 i Allmänt,

Jag skrev här!

Livet rullar på och jag känner mej lyckligt lottad! I helgen pratade jag och mitt hjärta om att ta ett steg till i vårt förhållande och bli sambos. Så nu när mamma och pappa åker till Thailand i 1 månad ska han bo hos mig så ska vi se hur det går och sedan utgå därifrån! Känns smart och rätt!
Och mitt misstag att säga för mycket gjorde bara våra känslor ännu starkare och jag kan inte tänka mig att leva utan han vid min sida!


Snart är min rast slut och jag ska jobba en sista timme innan jag och syster ska åka och träna, det är skönt att träningen är på god väg att komma in i min vardag! Att solen lyser och det är friskt och skönt ute kan bara göra denna undebara dag bättre!!

Over and out F

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela